De leukste zwangerschapsaankondigingen

Je bent in verwachting en dit wil je zo snel mogelijk delen met familie en vrienden. Maar dit grote (nouja, nu nog kleine) nieuws wil je natuurlijk zo origineel mogelijk delen! Waarschijnlijk doe je dit maar eens – of enkele keren – in je leven en dat vraagt om een bijzonder moment. In dit artikel laat ik je de leukste zwangerschapsaankondigingen zien. Laat je inspireren en wie weet kondig jij binnenkort op een van onderstaande manieren je zwangerschap aan.

Filmposter

Kondig de komst van je baby’tje aan via een filmposter, erg origineel én je kunt er alle informatie op een leuke manier in kwijt. Bedenk een leuke titel, verwachte ‘releasedatum’ en vermeld jezelf en je partner als ‘the makers of’. Je baby’tje speelt uiteraard de hoofdrol en is nú al een superster!

Filmposter

Belly paint

Dit vind ik persoonlijk misschien wel een van de leukste,, al is het niet echt een aankondiging meer als je buikje al goed zichtbaar is. Laat je buik bodypainten en maak vervolgens een mooie fotorapportage. Erg leuk als aankondiging, maar ook voor op het geboortekaartje en in een fotoalbum.

bellypaint

Originele foto

Een andere manier om de zwangerschap aan te kondigen is met een originele foto. Een foto met jou en je partner en een extra paar schoentjes doet het altijd goed. Wil je je baby’tje op een grappige manier aankondigen? Ga dan voor een ‘ik eet/drink voor twee’ foto. Daarnaast scoort een fotolijstje met de eerste echo ook goed, en ze kunnen je baby’tje gelijk bewonderen! Een soortgelijke aankondiging is natuurlijk een foto van de zwangerschapstest. Deze kun je uiteraard ook inlijsten (met bijv. de echo als achtergrond). Heb je een huisdier? Dan kun je er ook voor kiezen om je hond of kat erbij te betrekken. Zelf vind ik de foto met een glas wijn en de echo erg leuk. De tekst kun je natuurlijk veranderen, al is deze wel toepasselijk!

originele foto

Cakejes of taart

Wat is er nu leuker én lekkerder dan je zwangerschap aankondigen met cupcakes of taart? Nodig je familie en vrienden uit en verras ze. Smakelijk!

taart

Broertje of zusje

Als je een broertje of zusje verwacht kun je natuurlijk ook je kindje(s) je zwangerschap aan laten kondigen. Maak bijvoorbeeld een leuke foto met een tekstboodschap waarin verteld wordt dat hij/zij een broertje of zusje verwacht. Een erg leuke en mooie herinnering voor later.

broertje-zusje

Benieuwd naar de babyshower of het kraamfeest? Klik op de linkjes om naar het artikel te gaan.

Weten hoe je het geslacht van je baby’tje op een leuke en originele manier kan aankondigen?
Je leest het in dit artikel: geslachtsonthulling: jongen of meisje?

Hoe heb jij jullie zwangerschap aangekondigd? Vertel het in een reactie en wie weet inspireer je andere met jouw idee!

Categorieën: BabyZwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *