Handige gadgets 

Naast de benodigde en onmisbare artikelen zijn er tal van handige gadgets verkrijgbaar. Benieuwd naar de gadgets die het jou als (toekomstige) moeder makkelijker kunnen maken? Lees snel verder en bekijk de gadgets voor jou en je baby’tje die je niet mag missen!

♥ De baby (auto) airbag
Bij volwassen kan een airbag levens redden, maar voor baby’s zijn ze alleen maar gevaarlijk. Deze week is er een nieuwe oplossing gepresenteerd! Het bestaat al in een andere vorm, maar Maxi-Cosi is bezig met het produceren van een autostoeltje met ingebouwde airbag.

Prijs: deze nieuwste variant gaat naar verwachting circa € 650,00 kosten, wat ongeveer € 200,00 duurder is dan een normaal autostoeltje. Meer weten? Bekijk dan het filmpje van Editie NL.

Airbag maxi cosi

Bron: Gemist Editie NL: Nieuw de baby-airbag

♥ Béaba Babycook
Met dit apparaat kun je een hoop tijd besparen. Het stoomt en pureert je eten namelijk tot een lekker babyhapje. Stomen is de gezondste manier van voedselbereiding, omdat de meest belangrijke voedingsstoffen bewaard blijven. Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Prijs: vanaf € 125,00

beaba babycook

♥ Sock- ons
Dé ideale oplossing als je baby zijn of haar sokjes uittrapt. De sock-ons zijn sokophouders die je om de voetjes van je kindje – over de sokjes heen – doet. Met dit handige gadget hoef je nooit meer te zoeken naar een sokje en heeft je kindje altijd warme voetjes.

Prijs: vanaf € 6,99

sock-ons sokophouders

♥ Ubbi luieremmer
Een luieremmer is altijd fijn om te hebben in de babykamer. Maar het is daarbij erg belangrijk dat het geurtjes binnenhoudt. De Ubbi luieremmer heeft een afsluitend deksel die alle geurtjes tegenhoudt én je kunt er normale vuilniszakken in doen. Wel zo handig!

Prijs: vanaf € 69,00

Ubbi luieremmer

♥ Baby In Sight Mirror
Neem je je baby (vaak) mee in de auto? Dan is het noodzakelijk om een autostoeltje te hebben, maar met dit handige gadget kun je jouw baby goed in de gaten houden. Je kunt in je achteruitkijkspiegel in deze spiegel kijken, zodat je je baby kunt zien zitten in een omgekeerd babyzitje. Het kan je niet alleen gerust stellen, het zorgt er ook voor dat je veilig(er) naar je kindje kan kijken en beter op het verkeer let.

Prijs: vanaf € 20,00

Baby in sight mirror

♥ Co-sleeper
Wil je (een tijdje) samen slapen met je kindje? Dan is de co- sleeper een goede optie. Een co-sleeper is niet meer dan een gewoon bedje die aan één kant open is. Je maakt het halfopen bedje vast aan je eigen bed zodat je baby’tje in zijn/haar eigen wieg kan slapen en jij tegelijkertijd toch dichtbij bent.

Prijs: vanaf € 89,00

co-sleeper

♥ Baby Nest bedverkleiner
Ben je op zoek naar een andere oplossing om samen met je baby te slapen? Je kunt dit bedje gebruiken ter extra bescherming. Het vermindert de slaapruimte, zodat je baby zich geborgen voelt. Met dit kleine bedje, die je in je eigen bed legt, krijg je eindelijk weer een goede nachtrust. De zachte rand zorgt er tevens voor dat je je dekens niet over het hoofdje van je baby kunt trekken en dat je baby niet uit bed rolt.

Prijs: vanaf € 75,00

baby nest bedverkleiner

♥ Speen met speenhoesje
Niets is vervelender dan een losse speen die vies wordt en waar veel pluisjes aan blijven plakken. Je kunt een speenhoesje aanschaffen en de speen daarin opbergen, zodat deze schoon blijft. Maar bij deze speen is die al geïntegreerd, wel zo makkelijk toch?

Prijs: vanaf € 5,99

speen met speenhoesje

♥ De Sipsnap
Wil je voorkomen dat je kindje met drinken knoeit? De SipSnap schuif je over iedere beker en voorkomt lekken en knoeien.

Prijs: vanaf € 17,95

SipSnap

♥ Hugaboo baby seat
Kan je baby nog niet zo goed (zelfstandig) zitten? Dan is de Hugaboo baby seat een ware uitkomst. Je baby’tje kan heerlijk zelfstandig rechtop zitten.

Prijs: vanaf € 75,00

Hugaboo baby seat

♥ Sit & Joy Snoozy
De zitzakken van Sit & Joy kennen we al, maar wist je dat ze ook een zitzak hebben die speciaal is ontwikkeld voor je baby? Dankzij de ergonomische vorm, die zich aanpast aan de contouren van het lichaam, past je baby goed in de zitzak én houdt je baby een perfecte houding aan.

Prijs: vanaf € 79,95

Sit & Joy Snoozy

 Drinkbeker koord
Niets is vervelender dan een drinkbeker die omvalt, maar dit is makkelijk (zelf) te verhelpen. Het is makkelijk te maken, het vergt weinig moeite én het is herbruikbaar. Het enige dat je nodig hebt is een zuignap en een lint. Maak je drinkbeker eraan vast en plak de zuignap op bijvoorbeeld een tafeltje. Daarna hoef je de drinkbeker nooit meer van de grond te rapen.

Prijs: vanaf € 2,00?

drinkbeker koord

 Luiertas bedje
Als je op pad gaat met je kindje heb je eigenlijk altijd een luiertas bij je. Maar hoe handig zou het zijn als je tegelijkertijd een bedje bij je draagt? Met deze tas tover je zo een bedje tevoorschijn als je kindje moe wordt! Heel handig voor vakanties en andere uitjes.

Prijs: vanaf € 49,95

luiertas bedje

♥ Flye baby
Stap je over een tijdje het vliegtuig in met je baby? Zoals je wellicht weet mogen baby’tjes niet op een eigen stoel zitten en ben je genoodzaakt om je baby tijdens de vlucht op schoot te houden. Dit kan best lastig zijn, zeker tijdens een langdurige vlucht. De Flye baby biedt de ideale oplossing om je vlucht comfortabel(er) door te maken. Je kunt er makkelijker door eten, drinken en slapen en het maakt je vliegreis een stukje makkelijker.

Prijs: vanaf € 45,00

flye baby

♥ Play&Go opbergzak
De opbergzak van Play & Go fungeert als het ware als speelkleed en opbergzak in één. Is je kindje klaar met spelen? Binnen één minuut ruim jij het speelgoed weer op en kun je het ook nog eens makkelijk bewaren.

Prijs: vanaf € 33,50

play&go opbergzak

Bron: Mama Must haves, kleertjes.com en Google Shopping

Verkooppunten

Bijna alle gadgets zijn te vinden via Google (gebruik de titel als zoekwoord).

Baby

Wat vind jij van deze gadgets? Heb je al een favoriet?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *