Originele kraamcadeaus

Hoera, er is een kraamfeest op komst! Natuurlijk wil je graag met een leuk cadeautje voor de dag komen, maar het uitzoeken van een kraamcadeau kan nogal een uitdaging zijn. Tegenwoordig worden er steeds meer kraamcadeaus in ontvangst genomen die niet in smaak vallen bij de kersverse ouders. En dat is zonde, vind je niet? Maar hoe weet je waar ze juist wel of niet blij mee zijn?

Uit onderzoek van Kidstoday is gebleken dat de meeste ouders blij zijn met een gepersonaliseerd kraamcadeau of een cadeaubon.
Met een (kraam)cadeau met de naam van de baby raak je ouders echt in het hart. Het is memorabel, opvallend, uniek en vaak een cadeau waar langer gebruik van wordt gemaakt. Alles wordt naar wens samengesteld, waardoor er tal van mogelijkheden zijn en geen één kraamcadeau hetzelfde is!

Alle artikelen in deze webshop worden voorzien van een borduring, wat het extra persoonlijk maakt. Er is een ruime keuze voor zowel jongens als meisjes. Weet je nog niet of het een jongetje of meisje wordt en kun je niet wachten? Er zijn genoeg unisex artikelen waar een kleur naar keuze op geborduurd wordt zodat je verzekerd bent van een leuk cadeautje!

Een aantal cadeautips waarmee je gegarandeerd succes hebt

√ Een (geboorte)knuffel van het merk Happy Horse of Funnies
√ Samengesteld kraampakket met bad- en babytextiel
√ Badjasje met naam op de borst en rug
√ Slabben, rompertjes en baby mutsjes
√ Tutpoppen, labeldoeken en speendoeken

kraampakket-online.nl

Maar denk ook eens aan een cadeautje voor de kersverse ouders. Geef bijvoorbeeld een baddoek met de namen van de ouders of een fleece deken om zowel in de zomer- als winterperiode plezier van te hebben. Het laatste cadeautje kan ook een echte eyecatcher in de woon- of slaapkamer zijn. Heeft het baby’tje al een broertje of zusje? Ook zij vinden het leuk als er aan hun gedacht wordt. En het gaat er natuurlijk niet om wát je geeft maar dát je iets geeft. Een gepersonaliseerd cadeautje hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Er zijn al artikelen (zoals tutdoekjes) vanaf € 5,00 – € 7,50 inclusief borduring verkrijgbaar.

Kun je niet kiezen of laat je de keuze liever over aan de ouders? Geef dan een kraampakket-online cadeaubon die vrij te besteden is in de webshop. Wil je graag persoonlijk advies of heb je vragen? Stel ze via de live chat op www.kraampakket-online.nl of laat een berichtje achter.

Meer artikelen lezen? Klik dan hier.

Veel leesplezier en graag tot ziens!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *