Kraampakket-online.nl is dé webshop voor al je gepersonaliseerde kraamcadeaus!

Kraampakket-online.nl is gespecialiseerd in het borduren van kraampakketten, bad- en babytextiel, knuffels en accessoires. Daarnaast zijn wij onder andere officiële dealer van het merk Happy Horse en Funnies. Alle artikelen worden voorzien van een borduring, zodat je een persoonlijk én uniek product hebt.

Op de webshop kun je terecht voor geborduurde (kraam)cadeaus voor jong en oud. Hierbij kun je onder andere denken aan samengestelde kraampakketten, knuffels- en tutpoppen, slabben, badjasjes, badcapes, baddoeken en fleece dekens.

Wij richten ons voornamelijk op baby’s en kinderen maar er zijn ook artikelen voor volwassenen verkrijgbaar. Op de webshop worden bijvoorbeeld ook fleece dekens en baddoeken (voor baby’s- en kinderen, volwassenen en zelfs voor huisdieren) verkocht. Kraampakket-online.nl is onderdeel van Maurits Borduur Service, het bedrijf dat al ruim 15 jaar gespecialiseerd is in het borduren van o.a. bedrijfskleding, badtextiel en kraamcadeaus voor bedrijven, particulieren en verenigingen. Wij beschikken over professionele computergestuurde borduurmachines waarmee wij artikelen graag voorzien van een naam en/of logo.

Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan ben je bij ons zeker op het goede adres. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak én een persoonlijk cadeau!

Enkele voordelen van kraampakket-online.nl
  • Uniek en persoonlijk cadeau met de naam van het kindje
  • Direct persoonlijk advies ® via de live chat, telefonisch of per e-mail
  • Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis cadeauverpakking bij iedere bestelling
  • Veilig betalen met iDEAL of Bancontact (Mister Cash)
  • Verzending met PostNL voor slechts € 4,50 incl. Track & Trace code
  • Officiële dealer van het merk Happy Horse en Funnies
  • Onderdeel van Maurits Borduur Service ® 15 jaar ervaring en kennis- en liefde voor het vak

Benieuwd naar onze producten? Neem dan eens een kijkje op de webshop kraampakket-online.nl. Wil je graag persoonlijk advies of heb je speciale wensen? Chat met ons via de live chat op de webshop of stuur een mailtje naar info@mauritsborduur.nl. Wij adviseren je graag.

Voor meer informatie over onze overige bedrijfsactiviteiten bezoek je de website mauritsborduur.nl.

Contact

Mariska Maurits

Tel:              0164-671568

E-mail:        mariska@mauritsborduur.nl

Website:     mauritsborduur.nl

Webshop:  kraampakket-online.nl